DE VROUW OP HET PERRON REIST!

Dat is dat leuk! De vrouw op het perron is van Utrecht naar Rotterdam gereisd. Ze ligt nu in de kantine van het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Locatie die in het boek voorkomt! Ik kreeg deze geweldige reactie op een van de 2 reizende DOORGEEFBOEKEN. Heeft u De vrouw op het perron ergens gevonden? Zet dan ook hieronder uw reactie. Ik ben benieuwd.

“Ik vond het boek in eetcafé Buurten op donderdag 22 februari. De tekst op de achterflap intrigeerde me omdat ik jarenlang, tijdens mijn studententijd, vaak op het perron in Delft stond te wachten op de trein naar Rotterdam. Het verhaal boeide me vanaf de eerste regel en met stijgende verbazing las ik over de vele plekken waar het leven van Cornelia zich afspeelde; het Sint Franciscus Gasthuis waar ik in de begin jaren 80 co-assistent was en nu alweer ruim 10 jaar werk als arts/psychotherapeut. Rotterdam en Schiedam waar ik daarvoor jarenlang werkte als verslavingsarts en helaas ook wel op de begraafplaats Crooswijk afscheid nam van een van mijn patienten. Delft, waar ik vlakbij het Oosteinde als studente woonde. Wonderlijk; het leek alsof ik Cornelia nog beter kon volgen en in gedachten zag wat zij zag en beleefde.
Ik ga dit boek terugleggen in de openbare kantine van het Sint Franciscus Gasthuis.
Dank voor dit mooie ontroerende verhaal, Agnita!
B”

 

Dit bericht werd geplaatst in Non classé. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s