B&B:

Nederlandse chambres d’hôtes op de giraffenroute: hier komen binnenkort meerdere meerdere adressen

Als uw B&B op de historische giraffenroute ligt kunnen we hier uw adres noemen. Ook zullen de adressen op de kaart worden aangebracht. U kunt een mail sturen met uw gegevens.
Mocht u de boeken voor Nederlandse klanten willen bestellen geef ik uiteraard een korting.

Auberge LE GRILLON

Op 20 minuten van de giraffenroute, vlakbij Arnay le Duc, ligt de chambre d’hôtes van Clemens en Jacqueline. Van hieruit kan je genieten van de schitterende omgeving van de Bourgogne.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Logement CHAMPALLEMENT chambre d’hôtes en gîte van Gerben Kleine Haar & Jacqueline Bijlsma
Op een klein uurtje van de giraffenroute, vlakbij de prachtige Morvan. Leuk adres in een mooie omgeving met wandel-en fietsroutes.
Lezers van de roman Kom Atir kom huurden hier een camper en reden vanuit hier met de reisgids In de voetsporen van Zarafa de inmiddels bekende giraffenroute: “Wat een fantastisch mooie plek! Een warm onthaal door de gastvrouw en gastheer die ons het gevoel gaven dat we hier hartelijk welkom zijn. Prachtige kamer met goed en mooi bed. Heerlijke avondmaaltijd en ontbijt. Vervolgens mochten wij met hun camper op reis in de voetsporen van de eerste giraffe in Frankrijk; Zarafa. Een onvergetelijke week! Prima uitgeruste camper, groot genoeg om in te ‘wonen’ en niet te groot om mee te reizen. Heel veel gezien, leuke ontmoetingen en heel veel bloemen en zon onderweg.”

  • ‘SOIF du CŒUR’ chambre d’hôtes in Etivey een half uurtje ten oosten giraffenroute Avallon – Vermenton – Auxerre

  • La FERME de PAUROUX, 30 km ten oosten van Montélimar en Loriol. De eigenaars schreven een prachtige reisgids over de Drôme en kunnen leuke tips geven!