Boekpresentaties

De Orde van den Prince, Parijs

Op 16 januari 2018 had ik het plezier een boekpresentatie voor de leden van de Orde van den Prince, een genootschap voor de behartiging van de belangen en de uitstraling van de Nederlandse taal en cultuur, te houden.

Paagman, Den Haag

Sannah Lasqad – marketing en communicatie Paagman :

Agnita de Ranitz presenteerde op donderdag 7 april haar debuut De Vrouw op het perron bij Paagman op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Een van de vele Haagse locaties die ook in haar boek voorkomt.
Zij is een bevlogen en ervaren spreekster en wist de gasten door middel van haar spannende verhaal nieuwsgierig te maken naar het boek. Het boek is een goed verzorgd en mooi vormgegeven uitgave en het verkocht deze avond ook boven verwachting. Agnita stak ook veel energie in het eigenhandig promoten van deze avond wat terug te zien was in de opkomst van meer dan 60 gasten op de avond zelf.

Whatsapp Een van de vier zoons van de schrijfster, aanwezig op de boekpresentatie bij Paagman, appte aan zijn broers:
“Maman était super convaincante, elle a cartonné!!”

Heropening TramMuseum Rotterdam

7 mei 2016

 Voorbereidingen 7 MEI - copie

De dag wordt voorbereid

Nationale Meerlingendag, Burger’s Zoo, Arnhem

 17 april 2016

De Vrouw op het perron vertelt over een zoektocht van een tweelingzusje.
Ik was afgelopen zondag op de Nationale Meerlingendag in Burger’s Zoo in Arnhem. Ruim 2000 tweelingen met familie waren aanwezig. Even had ik de tweeling Naomi en Lize Plette in de armen. Ook had ik een interessante ontmoeting met de ontwikkelingspsychologe en tweelingdeskundige Coks Feenstra. Zij schreef het prachtige ‘Het grote tweelingenboek’, dat ik voor mijn roman geraadpleegd heb. Het was een leuk contact, en wie weet, organiseren we samen een lezing en boekbespreking.


Eerste boekpresentatie Paagman op 7 april 2016