Groot nieuws De vrouw op het perron is op reis!

De vrouw op het perron reist

Lieve lezers van de reizende ‘Vrouw op het perron’, zet hieronder jullie reactie.

Dit bericht werd geplaatst in Non classé. Bookmark de permalink .

4 reacties op Groot nieuws De vrouw op het perron is op reis!

 1. De eerste stop is bij het eetcafé Buurten in Utrecht! Neem het daar gerust mee, lees en leg het DOORGEEFBOEK voor een volgende lezer duidelijk op een nieuwe leestafel, trein of andere openbare plek in Nederland zodat De vrouw op het perron de reis kan vervolgen. Plaats dan een bericht (en foto) hier, op mijn mailadres of op de FB pagina De vrouw op het perron.

  Like

 2. Beertje zegt:

  Ik vond het boek in eetcafé Buurten op donderdag 22 februari. De tekst op de achterflap intrigeerde me omdat ik jarenlang, tijdens mijn studententijd, vaak op het perron in Delft stond te wachten op de trein naar Rotterdam. Het verhaal boeide me vanaf de eerste regel en met stijgende verbazing las ik over de vele plekken waar het leven van Cornelia zich afspeelde; het Sint Franciscus Gasthuis waar ik in de begin jaren 80 co-assistent was en nu alweer ruim 10 jaar werk als arts/psychotherapeut. Rotterdam en Schiedam waar ik daarvoor jarenlang werkte als verslavingsarts en helaas ook wel op de begraafplaats Crooswijk afscheid nam van een van mijn patienten. Delft, waar ik vlakbij het Oosteinde als studente woonde. Wonderlijk; het leek alsof ik Cornelia nog beter kon volgen en in gedachten zag wat zij zag en beleefde.
  Ik ga dit boek terugleggen in de openbare kantine van het Sint Franciscus Gasthuis.
  Dank voor dit mooie ontroerende verhaal, Agnita!
  Beertje

  Geliked door 1 persoon

  • Geweldig om te horen, Beertje, dank voor je reactie! Leuk dat er zoveel voor jou herkenbare plekken in het verhaal voorkomen. Het is een goed idee om het in de kantine van het Sint Franciscus Gasthuis te leggen. Ik hoop dat de stikker met ‘meeneemboek’ nog op de cover zit. Zou je in het boek kunnen zetten: gevonden in eetcafé Buurten en in een zin je mening. Als je me een foto opstuurt hoe het in Rotterdam ligt zet ik het op mijn Facebookpagina De vrouw op het perron! Hartelijke groet, Agnita de Ranitz

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s