Peter Jacobs in de Standaard der Letteren:

“Twee andere beestenboeken schreeuwen dezer dagen ook om aandacht. Het eerste is een wat opzichtig vormgegeven praktische reisgids bij een ongelooflijk verhaal: dat van Zarafa, de eerste giraf in Frankrijk, die in 1827 in Marseille aan land kwam en te voet (bestaat ‘te poot’?) naar Parijs begeleid werd. In de voetsporen van Zarafa van Agnita de Ranitz (uitgeverij de Brouwerij) is een handig vervolg op haar romanversie van het waargebeurde verhaal ‘KOM ATIR KOM’.”

Dit bericht werd geplaatst in Non classé. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s