Een recensie van een enthousiaste lezer

Kom Atir kom:
Wat mij, naast de giraffe Zarafa, ook erg aansprak was hoe de vriendschap tussen Etienne en Atir zich ontwikkelt. Hoe groot kunnen de tegenstellingen tussen twee mensen zijn? Etienne, hooggeleerde, kijkt in het begin neer op de zwarte, arme, voormalige slaaf. Maar Zarafa is een bindende factor tussen deze twee.

Uit het hele verhaal (waargebeurd) blijkt de zeer uitgebreide research van de auteur, zeker over het gedrag/bewegingen van de giraffe. Ik vond een giraffe al een prachtig dier maar na het lezen van dit boek nog veel meer: Ik ben van Zarafa gaan houden en wat mij betreft had de voetreis nog wel wat langer mogen duren!

Dank Franka van den Elsen

Dit bericht werd geplaatst in Non classé. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s