Lezers

Gini K:  Kom, Atir, Kom net uit. Feestje om te lezen.

Diane K: Ik lees Kom Atir Kom van Agnita de Ranitz en geniet al 2 dagen van de nuchtere en afwisselende schrijfstijl van deze auteur. Ik verveel mij geen moment

Anneke K: Net met heel veel plezier uitgelezen. Wat een leuk boek


Eric F: ik heb met veel plezier je boek gelezen. Was fijn om het nu in mijn handen te hebben, met een mooie omslag en inmiddels zorgvuldig naast je eerste roman in onze boekenkast gezet.  Mooi boek.

Fou F:  Ik heb zo ontzettend genoten en zoveel geleerd. Echt een heerlijk boek. Dank daarvoor

T: Langere tijd (geconcentreerd) lezen wil nog niet erg lukken in deze bizarre corona-tijd. Dat vindt onze Dappie erg jammer, want die wil wel graag weten hoe het verhaal over Zarafa, in 1827 de eerste giraffe in Frankrijk, luidt . Komt goed, op termijn

Anne de J (Boekwinkel De Vries, Zierikzee): Het verhaal speelt zich als een film af in je hoofd.

Conny S: Genoten van dit verhaal

Odilia: Ben er gisteren -pas- aan begonnen….Tot nu toe een groot succes. Leest heerlijk!

Joy D: Ik lees je boek! Fascinerend en zelfs spannend. Ook met diepte.

Rosalie B: Ik wil je feliciteren met het mooie historische boek dat je schreef over Zarafa. Ik heb het net uit. Je hebt het zo leuk geschreven zo vanuit de verschillende personages en met heel veel feiten. Je hebt er vast veel speurwerk voor gedaan. Het is hierdoor afwissend en boeiend om te blijven doorlezen. En buitengewoon knap geschreven!

Mechtilde M: Ik heb Kom Atir kom uitgelezen. Zó jammer dat het uit is. Ik vond het fascinerend! Dit was ook weer een zeldzaam juweel in het aanbod historische romans

Elisabeth D: Ik heb genoten van je boek. Zó knap wat je er allemaal aan naslagwerk en studie aan vooraf hebt gedaan.

Sikko B (Tips uit het Boekenvak): Gelezen… prachtig!

M.W: Goed interessant leuk waar gebeurd boek. Je kunt merken dat de schrijfster zich verdiept heeft in het onderwerp en research heeft gedaan.

Sikko S: Ik heb met veel plezier je boek gelezen. Behalve het natuurlijk bijzondere avontuur vond ik de ontwikkeling tussen Atir en zijn baas mooi. Het respect voor elkaar en vooral de groei daarvan. Het is heel natuurlijk geschreven en je waant je werkelijk in de tijd van 1820/1830. Door het boek heen blijf je de prikkel behouden van hoe gaat het verder en zo. Leuk, dank je voor het leesplezier.

Yvonne van B (Boekhandel De Ganzenveer, Helmond):  Boek uit. Wat een heerlijk boek, met pijn in mijn hart stap ik uit het verhaal. Lekker vlot en pakkend geschreven, ik ben fan. Met pijn in m’n hart bedoel ik dat het niet leuk is dat ik het boek uit heb.

Carla N:  Dank je wel mevr. De Ranitz voor het geweldig leuk, interessant en fijn boek, veel leesplezier. Ik genoot met volle teugen, wat een mooi, apart en bijzonder verhaal. En ja, Kom Atir kom in de plaatselijke boekhandel besteld.

Yvonne B (Boekhandel De Ganzenveer, Helmond): KOM ATIR KOM is een fantastisch boek om juist nu in een andere wereld te belanden.

Gerrit H:  Ik ben nu halverwege jouw boek, en ik vind het prachtig! Mooi geschreven, heel interessante personages, en wat een bijzonder verhaal!

John D:  Ik zit je boek te lezen, wat een leuk boek is het. Dank je wel! Ik ga straks weer snel verder lezen. Erg leuk dat je het beschrijft door meerdere ogen.

Quirine de R:  Ik heb het bijna uit, lees elke avond enkele bladzijden voor het slapen gaan. Ik vind het een mooi verhaal. Ook mooi die positieve ontwikkeling tussen die twee mannen.

Franka van E: Ik ben op blz 68 en hou nu al van Zarafa Jammer dat er ook nog geslapen moet worden… Morgenavond verder op reis met Zarafa
Mechtilde M:  Ik lees ‘zuinig’ in deze tijd. Elke avond wandel ik een paar bladzijden door Frankrijk. Zó mooi.

Franka van E: Ook ik heb de reis van Marseille naar Parijs volbracht: Ik ben van Zarafa
gaan houden en wat mij betreft had de voetreis nog wel wat langer mogen duren! Schitterend boek!! Dankjewel! Ik heb je eerste roman “De vrouw op het perron” opgezocht… interesse! Ga het boek bestellen.

Agnes N: De levens van Jan Six heb ik aan de kant gelegd en ben lekker begonnen aan de voettocht.

Sofia de L: Oh, ik heb ‘m besteld! Kan niet wachten…..

Franka F: Gister was ik bij Boekhandel De Ganzenveer in Helmond en natuurlijk bespraken Yvonne en ik Zarafa!! Toen bedacht ik me hoe leuk zou het zijn als het boek verfilmd wordt…

Anne de J (Boekhandel de Vries, Zierikzee): Ben gisteravond meteen begonnen met lezen. Ik vind het boek fantastisch! Je waant je in die tijd, totaal onwetend wat er het land binnenkomt, en hoe de reis aanvangt. Atir sluit ik in mijn hart, wat weet hij veel! ‘Kom Atir kom’ geeft je een heel fijn gevoel. Kameraadschap en liefde voor mens en dier.

Sikko S: Je boek is heerlijk om te lezen!

Tamali: Gewoon en prachtig boek ! Al begonnen in dit leuke boek. Inspirerend en ontspannend.

Eric F: Ik geniet van je boek!

Hans van G (Boekhandel De Ganzenveer, Helmond): Wat is dit een prachtig verhaal!

Franka van E: ‘Kom Atir kom’ en ‘Lichter dan ik’ van Dido Michielsen: beide heb ik reeds gelezen. Totaal verschillend maar alle twee aanraders!!

Willem B: Heb het ondertussen ook gelezen, terechte lezerstip, zeer onderhoudend boek